Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Όλα για τον ΕΡΩΤΑ (μέρος πρώτο)

Γυρίιιιιιιισατεεεεεε;
Επιτέλους ξαναγύρισα!!

 Μπορεί να χάλασε το USB της μηχανής μου και να μη μπορούσα να μεταφέρω τις φωτογραφίες στον υπολογιστή, όμως δεν έπαψα να δημιουργώ όλο αυτό το διάστημα.
Λατρεύω τον Γενάρη για την ηρεμία που μας χαρίζει μετά τις γιορτές, για τις όμορφες αλκυονίδες μέρες που ξεγελούν τη φύση και ένα μέρος της ανθίζει, ξεγελά και μας και...αφορμή γυρεύαμε κι αφορμή βρήκαμε να βγούμε από τα σπίτια μας για να χορτάσουμε ήλιο.
Προσωπικά, ήμουν συνέχεια στην βεράντα και μύριζα τα ζουμπούλια, τους νάρκισσους, καμάρωνα τούς πανσέδες και την ορχιδέα μου, που μου έκανε την τιμή να ανθίσει άλλη μια φορά παραμονές της γιορτής του έρωτα.

Για αυτή τη γιορτή λοιπόν αλλά και για την διακόσμηση του σπιτιού έφτιαξα αυτή γιρλάντα με μηνύματα από κομμένες λέξεις περιοδικού του 1924!!  Λεπτομέρειες  Με λινάτσα κομμένη που την ξέφτισα στις άκρες, με μαύρο χαρτί που έγινε η βάση για να κολλήσω απάνω του τις καρδούλες που έκοψα από το περιοδικό, κόλλα για ύφασμα και σχοινί αλλά πρωτίστως έμπνευση, ιδού το αποτέλεσμα......μια ηλιόλουστη μέρα με το ακαταμάχητο άρωμα των ζουμπουλιών και τους έρωτες.

Τα αρχικά μας στο δέντρο της ζωής


Ελπίζω να σας άρεσε.
Ανυπομονώ να σας δείξω το δεύτερο μέρος αναφοράς για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Έως τότε, να περνάτε καλά με ότι κι αν κάνετε, όπου κι αν βρισκόσαστε!!

Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου